V.C.A. Multiservice

Bouw in Leeuwarden

Geschiedenis van het bedrijf

V.C.A. MULTISERVICE is een relatief jong bedrijf dat in 2018 verscheen op de lokale en regionale markt van leveranciers van diensten op het gebied van bouwwerken. Het bedrijf begon zijn activiteit met kleinere werken, maar door de kwaliteit van uitvoering en de contractuele verplichten met de klanten kreeg het bedrijf de behoefte aan nieuwe samenwerkingen. Het vermogen van de organisatie om zich snel aan de voortuderend veranderende eisen van klanten aan te passen gaf het bedrijf de mogelijkheid om werk met een hogere moeilijkheidsgraad of werk dat betrekking had op het gebruik van nieuwe materialen en technologieën aan te nemen. Dit was mogelijk doordat het management van het bedrijf vanaf het eerste moment zag wat de belangrijkste elementen voor het functioneren van de processen zijn: de capaciteit van het personeel, zij moeten actie ondernemen en de duurzaamheid van de acties garanderen in overeenstemming met de vereisten. 

V.C.A. MULTISERVICE is een dynamisch bedrijf dat graag zijn positie in het marktsegment consolideren waarvan het referentie-element KWALITEIT is. Het feit dat het bedrijf momenteel werkzaamheden uitvoert met nationaal representatieve begunstigden laat zien dat de richting waarin de ontwikkeling van het bedrijf op weg is, de juiste is. 

V.C.A. MULTISERVICE-activiteit wordt uitgevoerd onder de voorwaarden van een permanente zorg om bescherming, milieu en vooral om de volledige veiligheid van mensen om hun acties te waarborgen.